Tietoa meistä

Tietoa meistä

Maailma ja autoilu muuttuu, varaosakauppa sen mukana. Yrityksemme ammattitaito on syntynyt vuosien kokemuksesta, tämän päivän viimeisimmästä tutkitusta tiedosta, sekä kyvystä katsoa tulevaan. Uusi vastavalmistunut kivijalkamyymälämme sekä laaja paikallisvarasto sijaitsevat Oulunportissa, ja hyvien logistiikkakumppaneiden avulla palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Toimintamme peruskiviä ovat asiakaslähtöinen kaupankäynti jossa tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa, laadukkaat tuotteet oikeaan hintaan sekä tietenkin oikea-aikaiset toimitukset. Palvelu on meille kunnia-asia.

Laaja valikoima autojen varaosia ja lisävarusteita suoraan varastosta, ja satojen tuhansien tuotteiden valikoima yhden arkipäivän toimitusajalla, sekä lisäksi muutamassa päivässä tuotteet myös ruuhka-Euroopasta!

Emme pelkää haastaviakaan tehtäviä, joten kannattaa ottaa yhteyttä. Palvelemme pääsääntöisesti yritysasiakkaita, mutta myymälämme on avoinna kaikille jotka varaosia tai lisävarusteita kaipaavat! Tervetuloa.