Tietoa meistä

Tietoa meistä

Muuttuvassa maailmassa perinteinen autojen varaosien myyjä ja toimittaja ei voi jäädä paikoilleen, vaan toimintaa on kehitettävä jatkuvasti. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti ja yrityksemme ammattitaito onkin kombinaatio vuosien kokemusta ja tämän päivän viimeisintä tietoa. Kivijalkamyymälämme sekä laaja paikallisvarasto sijaitsee Oulun Vasaraperällä, ja hyvien logistiikkakumppaneiden avulla palvelemme asiakkaita koko Suomen alueella. Toimintamme peruskiviä ovat asiakaslähtöinen kaupankäynti jossa tunnemme asiakkaamme ja heidän tarpeensa, laadukkaat tuotteet oikeaan hintaan sekä tietenkin oikea-aikaiset toimitukset. Palvelu on meille kunnia-asia.

Laaja valikoima autojen varaosia ja lisävarusteita suoraan varastosta, ja satojen tuhansien tuotteiden valikoima yhden arkipäivän toimitusajalla, sekä lisäksi muutamassa päivässä tuotteet myös ruuhka-Euroopasta!

Emme pelkää haastaviakaan tehtäviä, joten kannattaa ottaa yhteyttä. Palvelemme pääsääntöisesti yritysasiakkaita, mutta myymälämme on avoinna kaikille jotka varaosia tai lisävarusteita kaipaavat! Tervetuloa.