Tuotteet

Kemikaalit

Yrityksemme tarjoaa korkealaatuiset autonhoitotuotteet ja kemikaalit alan ammattilaisille, mutta myös laatutietoiselle ja valveutuneelle kuluttajalle. Olipa kyse auton ulkoisesta ehostuksesta tai auton tekniikan huoltamisesta, meiltä saat oikean tuotteen nopeasti ja parhaaseen hintaan.

 

Autonhoitotuotteet
Huolto- ja korjauskemikaalit
Korinkorjaus
Liimat, liima- ja tiivistemassat, lukitteet
Maalit ja maalauskemikaalit
Voiteluaineet ja -rasvat

Myynti: oulu@varaosapaakkari.fi tai
puh. 0400 766 934

Image

SONAX -autonhoitotuotteet ammattilaiselle ja laatua arvostavalle kuluttajalle! Kurkkaa vanhat suosikit ja kauden uutuudet.

Autamme sinua kokoamaan paketin jolla pidät arvokkaasta kumppanistasi huolta läpi vuoden. Meiltä löydät muun muassa nämä tuotteet:

UUTUUS NYT HYLLYISSÄ!
BEAST VANNEPESU

Todellinen peto likaa vastaan – sumuta vanteisiin, odota kunnes väri muuttuu tumman violetiksi ja pese vanteet. Litran riittoisa pullo. Täysin uusi, todella tehokas koostumus. Käyttökokemuksen kruunaa laadukas sumupullo ja hedelmäinen tuoksu.

Sopii kaikille teräs- ja kevytmetallivanteille, lakatuille, kromatuille, kiillotetuille ja mattavanteille.

Katso alta video miten tuote toimii käytössä ja tule lunastamaan omasi!

Image
Image

Spray&Seal Käyttövalmis suihkutettava pinnoite 750 ml

UUTUUS! SONAX XTREME Spray&Seal on äärimmäisen nopea ja helppokäyttöinen suihkutettava pinnoite. Antaa upean, syvän kiillon sekä erinomaisesti vettä ja likaa hylkivän pinnan. Erinomainen kestopinnoitteen ylläpitotuote. Tämän helpommaksi ei pinnoittaminen voi enää tulla!

Käyttöohje: Pese auto normaalisti shampoolla ja huuhtele vedellä. Suihkuta pinnoite kostealle maalipinnalle ja huuhtele auto. Kuivaa pinta ja näin auto on pinnoitettu hetkessä! Pinnoite ei siis vaadi erillistä levitystä, ainoastaan suihkutus maalipinnalle.

Xtreme BrilliantWax 1 Hybrid NPT 250ml

Hybrid NetProtection Teknologia muodostaa, vahvasti toisiinsa liitetyillä molekyyliyhdisteillä, auton maalipintaa suojaavan, kestävän vahakerroksen. Hybridivaha jättää erittäin sileän pinnan ja helmiäisefektimäisen loistavan kiillon.

Xtreme Polish+Wax 2 Hybrid NPT 250ml

Autovaha miedoilla hiontaominaisuuksilla. Hybrid NetProtection Teknologia muodostaa, vahvasti toisiinsa liitetyillä molekyyliyhdisteillä, auton maalipintaa suojaavan, kestävän vahakerroksen. Hybridivaha jättää erittäin sileän pinnan ja helmiäisefektimäisen loistavan kiillon. Nopea ja helppolevitteinen.

Xtreme Cleaner+Wax 3 Hybrid NPT 250ml

Hionta-aine tehokkaalla hiontaominaisuudella. Hybrid NetProtection -teknologian vahvasti toisiinsa sidotut yhdisteet muodostavat suojaavan kalvon maalipinnalle ja tekevät pinnasta tasaisen, antavat loistavan kirkkaan kiillon ja erinomaisen lotus-efektin. Pitkäkestoisen suojan aikaansaamiseksi SONAX suosittelee maalipinnan käsittelyä jälkeenpäin SONAX XTREME Brilliant Wax 1 -vahalla tai SONAX XTREME Protect + Shine Kiiltopinnoitteella.

Image
Image

Kiiltoshampoo, tiiviste 1l

Puhdistaa lian nopeasti ja perusteellisesti. Ei sisällä fosfaattia. Neutraali pH.

Annostele 2 korkillista SONAX Kiiltoshampoota 10 litraan lämmintä vettä. Pese auto SONAX pesusienellä. Huuhtele runsaalla määrällä puhdasta vettä ja kuivaa säämiskällä. Suojeltava jäätymiseltä.

SONAX Headlight Restoration Set 75ml

Ajovaloumpioiden kirkastussarja. Mattaantuneiden ja kellastuneiden umpioiden hiontaan, puhdistukseen ja suojaukseen. Sisältää kaiken tarvittavan kahteen kahden umpion käsittelyyn. Kirkastaa umpiot parantaen näin näkyvyyttä.

Image
Image

Ilmastoinnin ja höyrystimen puhdistusaine 100 ml

Käyttöohje:
– Ravista purkkia ennen käyttöä.
– Laita virta päälle autoon.
– Säädä ilmastointilaite kylmälle, puhallus täysille ja valitsin sisäilmankiertoasentoon
– Siirrä kuljettajan penkki etuasentoon ja käännä selkänoja eteenpäin.
– Pidä purkki poispäin itsestäsi, laukaise purkki ja aseta se pystyasennossa takajalkatilaan, poistu autosta ja sulje ovet ja ikkunat.
– Kun patruuna on tyhjentynyt – sammuta autosta virta ja tuuleta auto 10 min ajan.

Xtreme Protect+Shine Hybrid NPT kiiltopinnoite 210ml

Polymeeripohjainen pinnoite kaikille uusille, uudehkoille ja hionta-aineella esikäsitellyille pinnoille. SONAX XTREME Protect+Shine antaa maalipinnalle SONAX Hybrid Net Protection Technologian ansiosta erittäin kovan ja kiiltävän pinnoitteen, pitkäkestoisen suojan, helmiäsefektimäisen loistavan kiillon ja kirkastaa värin. Pinnoite vähentää pölyn ja lian tarttumista maalipintaan ja kiilto palautuu automaattisesti jokaisen pesun jälkeen. Riittää 3-4:n, uskomattoman helppoon ja nopeaan käsittelyyn, ilman esikäsittelyjä ja kuivumisaikoja.

Image
Image

Xtreme Brilliant Shine Detailer, kiiltoviimeistelijä 750ml

Nopea ja helpo tapa aikaansaada loistava, syvä kiilto. Kirkastaa värit ja suojaa auton maalipinnan. Brilliant Shine Detailer, Kiillonkohottaja puhdistaa hellävaraisesti ja perusteellisesti, mutta naarmuttamatta, kevyesti likaiantuneet ja pölyiset pinnat. Uudistaa vahasuojaa ja antaa maalipinnalle vettä hylkivän, helmiäisefektimäisen kiillon.

SONAX Xtreme kertakäyttöpesusieni 2 in 1 Tehoshampoolla

Puhdistaa nopeasti ja tehokkaasti vaikeankin lian auton maalipinnalta. Sisältää SONAX Xtreme 2 in 1 Tehoshampoota.

Image
Image

Carnaubacare 200ml, 100% Carnauba autovaha

Kaiken tyyppisille uudehkoille ja peruspuhdistetuille maalipinoille. Vaha koostuu 100 %:n puhtaasta ”Grade One” Carnaubavahasta. Tiiviin molekyylirakenteensa ansiosta se antaa maksimisuojan UV-säteilyä vastaan sekä aikaansaa häikäisevät värit ja kiillon. Ei sisällä hionta-aineita ja on erittäin helppotöinen. Riittoisuus n. 10 – 15 käsittelyä.

SONAX P-BALL vahanlevityssieni, pestävällä sienellä

Ergonomisesti suunniteltu pallonmuotoinen vahanlevityssieni. Sieni on helppo irrottaa ja pestä vedellä.

Image
Image

SONAX Asfalttipienpoistoaine 300 ml aerosoli

Liuottaa tehokkaasti mutta hellävaraisesti piki-, öljy- ja muut vaikeat likatahrat kuten esim. tarrojen liimajäljet, alustansuoja- aine- sekä kuljetusvahajäämät auton maali- ja kromipinnoilta. Käyttö esim. pesun jälkeen, viimeistelijanä.

XTREME Vannepesu Full Effect, ei sisällä happoja 500ml

Kaikkiin vanteisiin. Irrottaa jarrupölyn, liuottaa pinttyneen lian. Ei sisällä happoa eikä syövytä metallia.

Image
Image

SONAX Vanneharja ultra-soft

SONAX Ultra-soft vanneharjalla puhdistat auton vanteet helposti ja nopeasti. Uudella pehmeäpäisellä vanneharjalla lika irtoaa myös ahtaista ja vaikeapääsyisistä paikoista.

Osa SONAX-tuotepakkauksista muuttuu

tämän vuoden aikana, sillä 250 ml ja 500 ml shampoo- ja vahatuotepakkausten korkkien toimittaja ilmoitti yllättäen sulkevansa tehtaansa hyvin nopealla aikataululla. Näin ollen SONAX joutuu muuttamaan näiden tuotteiden pulloja ja niiden korkkeja.

Tuotteiden värit, pakkauskoot, pullon muoto ja logistiset tiedot pysyvät kuitenkin muuttumattomina. Ainoastaan korkki tulee muuttumaan. Huomioithan, että muutos ei tapahdu käden käänteessä, joten markkinoilla voi olla samanaikaisesti olla tuotteita sekä vanhalla että uudella korkilla. Uusi korkki on muun muassa hiomatahnapulloista tuttu ”nostokorkki”, joka on myös äärimmäisen helppokäyttöinen.