Tuotteet

Lisävarusteet

NYT ENNAKKOTILATTAVISSA W-LIGHT HURRICANE

W-Light Hurricane lisävalopaneelit ovat huippusuositun Typhoon-sarjan seuraajia. Hurricaneissa LED-komponetit ja heijastintekniikka on päivitetty alan viimeisimpiin uutuuksiin ja ne on yhdistetty kestävään rakenteeseen. Alumiinirunko on tyylikkään grafiitinharmaa ja näyttävän ulkoasun viimeistelee tumma etupinta. Hurricane valot on lievästi kaarrettu paremman asennusistuvuuden ja nykyaikaisen muotoilun saavuttamiseksi (Hurricane 36W on suora). Kiinnitysjalkojen väli on portaattomasti säädettävissä asennusten helpottamiseksi. Valoissa on 2,2m pitkä esipuristetuilla DT-liittimillä oleva johto, mikä mahdollistaa liitäntöjen tekemisen suojaan konetilaan.

Kuvassa: 180W | Ref 45 | 16200lm | 6000K | 10-30V | 60x3W | 816 x 90 x 60mm

Kannattaa pitää huoli ettei jää ilman, koska nämä tykit viedään käsistä!

 

ESITTELYSSÄ LISÄVALOT

THE LIGHTS-valomallisto koostuu kolmesta arvostetusta LED-lisävalomerkistä: Seeker, X-vision ja W. Valojen rakenne ja erityisesti valokuvio on suunniteltu yhdessä suomalaisten valoasiantuntijoiden kanssa. Pohjoisiin olosuhteisiin soveltuvissa valoissa on panostettu kestävyyteen ja erinomaiseen valaisukykyyn. THE LIGHTS -valomallistosta löytyy sinullekin sopivia vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa. Tuotteet ovat menestyneet hyvin arvostetuissa testeissä ja päässeet kärkisijoille esimerkiksi useissa TEKNIIKAN MAAILMAN lisävalotesteissä. THE LIGHTS-valot ovat erinomaisen hinta-laatusuhteensa ansiosta käytössä jo tuhansissa ajoneuvoissa. Myös pelastusalan ammattilaiset Pohjoismaissa ja Baltiassa luottavat valojemme suorituskykyyn kaikissa olosuhteissa.
THE LIGHTS –mallistoon kuuluvat Xenon- ja LED –valot, joista löytyy erinomaisen laaja valikoima pyöreitä, neliskanttisia ja lightbar-mallisia valomalleja useissa koko- ja teholuokissa.

Image
Image
Image
Image

KAUTTAMME SAAT LAAJAN VALIKOIMAN LISÄVARUSTEITA

Autolämpö (mm. Defa ja Calix)

Taakkatelineet (Thule)

Pyöränkuljetustelineet (Thule)

Merkkikohtaiset koiraverkot (Travall)

Merkkikohtaiset maskisuojat

Suksiboksit (Thule)

Merkkikohtaiset automatot

Peruutustutkat ja -kamerat

Keskuslukitus

Autopeitteet