Tuotteet

Öljyt

Joko teillä käytetään FUCHS -öljyjä?

Premiumluokan FUCHS -öljyissä yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, huolellinen tutkimustyö ja saksalainen tarkkuus. Silti nämä erittäin korkealuokkaiset aineet pärjäävät hintavertailussa lähes mille tahansa tuotteelle!

Kun henkilö-, kuorma- tai pakettiauto, työkone tai traktori lähtee Eurooppalaisen tehtaan kokoonpanolinjalta, siihen on laitettu vähintään yhtä FUCHS-voiteluainetta. Alkuperäisvalmistajien kehityskumppanina ja voiteluainetoimittajana heillä on erinomainen asema kansainvälisessä autoteollisuudessa. Syitä tähän ovat kattava tietotaito ja laaja tuotevalikoima.

Asiakkaan näkökulmasta

Syyttä he eivät ole saaneet lukuisia toimittajapalkintoja asiakkailtamme viime vuosina. FUCHS pystyy vastaamaan koko ajan tiukkeneviin laatuvaatimuksiin, yhä suurempiin toimitusmääriin ja monipuoliseen erikoistumiseen kohteesta riippumatta.

Kehitystoiminta

Jotta jatkuvasti kehittyvät moottorit toimisivat luotettavasti, myös FUCHSilta vaaditaan parasta moottoriöljytekniikkaa ja jatkuvaa kehitystä.

FUCHS, joka on Saksan autoteollisuuden tehdastäyttöspesialisti, on kehittänyt uuden moottoriöljyteknologian. XTL® tarjoaa pitkään riittävää lisäsuorituskykyä, äärimmäisen korkean viskositeetti-indeksin ja erinomaisen vanhenemisen keston. Nämä ominaisuudet varmistavat nopeamman öljyn kierron ja merkittävästi pitkäkestoisemman ja paremman suorituskyvyn. Käynnistyksessä XTL® – teknologian moottoriöljyt saavuttavat nopeammin ja helpommin moottorin osat, jotka vaativat kiireesti suojakalvoa – rankoissakin olosuhteissa ja koko öljynvaihtovälin ajan.

Tule tutustumaan tai kysy lisää vaihtoehdoista juuri sinun autollesi! Asiantuntijatiimimme vastaa numerosta 0400 573 336.

 

 

 

Miksi sillä on merkitystä?

Öljyn on toimittava saumattomasti yhdessä auton mekaanisen rakenteen kanssa, ja sen tärkein tehtävä on voidella moottoria niin, että kitkapinnat pysyvät erossa toisistaan. Moottoriöljyn tehtävä on myös auttaa moottorin jäähdytyksessä, estää korroosiota tekemästä tuhojaan, sekä pitää moottori puhtaana monenlaisesta liasta ja noesta.

Erilaiset tekniset ratkaisut vaikuttavat myös öljyltä vaadittaviin ominaisuuksiin. Onkin ollut jo pitkään suuntauksena, että nykyisten moottoreiden valmistajat asettavat omia erityisvaatimuksiaan öljyille, joten tämän vuoksi markkinoilla tarvitaan laaja valikoima erilaisia öljyjä. Asiantunteva henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, jotta löytäisit oikean ja sopivan öljyn juuri sinun autollesi. Vain paras on kyllin hyvää, mutta ei välttämättä kalleinta. Kysy lisää!

Image

 

Meiltä saat kilpailukykyiseen hintaan useita eri öljymerkkejä, kuten muun muassa:

  • Fuchs
  • Mobil
  • Castrol
  • Febi
  • Liqui Moly
  • Champion
  • Total
  • Valvoline
  • Motul
  • Cartechnic